NO EN

Stadyard bygger ny Skår Senior

Stadyard AS har inngått kontrakt med Skår Senior AS for nytt kombinert ringnot- og trålfartøy.

Stadyard AS på Raudeberg har inngått kontrakt med Skår Senior AS i Herøy for bygging av et topp moderne nyutvikla kombinert ringnot og pelagisk trålerfartøy av Marin Teknikk design.

Marin Teknikk AS (MT) inngikk designkontrakt tidligere i år med fiskeriselskapet Skår Senior AS fra Kvalsvik, på Nerlandsøy i Herøy.

Det nye kombinerte ringnot og tråler fartøyet, med design type MT1120, blir ca. 48,3 meter langt og 12 meter bredt. Det er designet i hht. rederiets ønsker og vil bli utrustet med topp moderne snurpe- og trålutstyr, samt 500m3 RSW lastetanker og vacuum system for mest mulig skånsom behandling av fisken. Det forberedes også for en mindre fabrikk til prosessering av fisk. Fartøyet bygges med komfortabel innredning for 10 personer og lett is-klasse. Dette blir bygg nummer 46 ved Stadyard AS med levering i desember 2021.

Les mer

Ny kontrakt - bygg nr. 45

Stadyard AS i Måløy har signert kontrakt med rederiet Selfjordbuen AS, et datterselskap av Sørheim Holding AS på Halsa i Nordland om bygging av nye «Meløyfjord». Nybygget får verftets byggenummer 45 og skal leveres i mars 2021.

«Meløyfjord» er designet og utviklet av Seacon as i Måløy med designbenevnelse SC45 og skal utrustes for snurrevad og not.

Les mer

Ny kontrakt - bygg nr. 43

Stadyard AS på Raudeberg har signert kontrakt med rederiet Stormhav AS på Sørøya i Finnmark om bygging av nye «Stormhav». Nybygget får verftets byggenummer 43 og skal leveres i oktober 2019. «Stormhav» er designet og utviklet av Seacon as i Måløy med designbenevnelse SC28, og skal utrustes for kombinert garn- og linefiske.

Les mer

Bnr 41 og 42 ved Stadyard mottar Enova-støtte til energioptimalisering

Oddvar Nes AS og Brødrene Bakken AS sine nybygg, bnr 41 og 42 ved Stadyard i Måløy, mottar støtte fra Enova i sin satsing på å ta kystnotgruppa flere steg inn i det grønne skiftet.

Les mer

To nye kontrakter

Stadyard AS har signert kontrakt med rederiene Oddvar Nes AS og Brødrene Bakken AS om bygging av to nye not/snurrevad-fartøy. Fartøyene er designet av Skipskompetanse AS i Måløy.

Bygg nr. 42 «Støttfjord» skal leveres i desember 2018 og bygg nr. 41 «Lise Beate» skal leveres i mars 2019.

Les mer
SC21 MAX GA-bilde.png

Ny kontrakt - bygg 40

Stadyard AS på Raudeberg har signert kontrakt med Kenfish II AS på Averøy om bygging av et kombinert garn-/autolinefartøy. Fartøyet er designet av Seacon AS i Måløy og har betegnelsen SC21 «MAX» med lengde 20,99 meter og bredde 10 meter. Fartøyet får verftets byggenummer 40 og skal leveres i juni 2018.

Les mer

Ny kontrakt - bygg 39

Stadyard AS på Raudeberg har signert kontrakt med Morten Ingebrigtsen i Akkarfjord, Finnmark om bygging av en kombinert snurper/snurrevadbåt. Fartøyet er designet av Seacon AS i Måløy og har betegnelsen SC15 med lengde 15 meter og bredde 8 meter. Skroget skal bygges i Polen og utrustes ferdig ved Stadyard. Fartøyet blir verftets byggenummer 39 og skal leveres i desember 2016. Nybygget skal avløse dagens «T.A Senior» som er bygget i 2001.

Les mer

Gode tilbakemeldinger på bygg 37

Bygg 37 MS "Torbas" har nå vært i fiskeri en stund, og det er gode tilbakemeldinger fra både mannskap og rederi. Båten går svært godt i sjøen, noe denne videoen viser. Her er den filmet i det den segler forbi Raudeberg med 2000 kolmule ombord, i 12,5 knops fart.

 https://www.facebook.com/stadyard/videos/662797937185885/

Bilder fra dåpsdagen bygg 37

Lørdag 31. januar ble bygg 37 - MS "Torbas" døpt i et nydelig vintervær. Det var stelt i stand folkefest og nærmere 1000 personer var innom dørene i løpet av dagen og kvelden. På dagtid var det åpen båt og verksted med servering av kaffi og kaker og underholdning av Måløy musikklag, Raudeberg og Skram skoles musikkorps, Isak Søraa og Jakob Hals med flere. På kveldstid var det festmiddag for over 200 gjester, før det ble invitert til folkefest i verkstedet med revy av Stormklang, underholdning av Jørn Trollebø Kvalheim og dans med Isak Søraa og Jakob Hals. Underveis var det et fantastisk fyrverkeri fra sentrum av Raudeberg. Dette har vært en av de største dagene i verkstedets over 90 årige historie og som vi vil huske lenge.

dap.jpg

Invitasjon til dåp

Det jobbes intenst på Torbas før ferdigstilling og dåp lørdag 31. januar

Det er nå bare få dager til Torbas skal døpes den 31. januar 2015. Nedenfor ses bilder fra byggingen av båten. 

Torbas og gamle Torbas
Ved Stadyard
Messe
Messe
Lugarer
Lugarer
Lugarer
Styrhus
Styrhus
Styrhus
Styrhus
Rørsystem
Styrhus
Styrhus
MMC tank
Lugarer

Velkommen !

Det er en glede å ønske våre kunder og samarbeidspartnere hjertelig velkommen til vår nye hjemmeside!

Vi håper den vil være informativ og inspirerende og gi et innblikk i Stadyard som bedrift, både i fortid og nåtid.

 

Med vennlig hilsen

Stadyard